Program
Et fagprogram, som på ulike måter, belyser varige verdier

Kl: 09:00

Registrering og mingling

Kl: 09:30

Velkommen!

Eirik Fossmark Lohne, daglig leder i Tevas AS, ønsker velkommen til Tevas fagdag 2022. Han innleder til årest tema – varige verdier.

Kl. 09:50

Forventninger i markedet

Katharina Bramslev, daglig leder i Grønn Byggallianse, snakker om forventninger til EU sin taksonomi og hvordan det kan komme til å påvirke vår næring. Er kravene til EU taksonomi dekket hvis du sertifiserer bygget etter Breeam 6.0?

Kl. 10:20

Pause

Kl: 10:50

Hvordan foreta en verdivurdering – finnes her spor av grønn påvirkning?

Karen Cecilie Thunes, partner i Newsec AS, vil belyse hvordan man jobber seg igjennom fastsettelse av verdier og alle aspekter en må ta hensyn til. Å foreta en verdivurdering av næringseiendom krever grundig forståelse av ulike aspekter som markedet, beliggenhet, leietakermasse, leietakertilpasninger, kontraktsbestemmelser, samt at det vil være ulike vurderinger for ulike eiendomstyper. Hvordan påvirkes verdivurderingen av alt som skjer rundt oss i dag? Hva er de viktigste verdidriverne og usikkerhetsfaktorene og ser vi noe tegn til sertifisering i verdiene?

Kl. 11:20

Lunsj

Kl: 12:40

Hvordan bygge et bygg som står i 300 år?

«Regjeringskvartalet skal prosjekteres for en levetid på 300 år, og da må det være fleksibelt» ifølge tidligere minister Nikolai Astrup. Det er jo topp innspill for sirkulær økonomi, men det stiller spesielle krav til hvordan vi «skrur» sammen byggene, velger løsninger slik at skiftende krav til bruk og minimalt vedlikehold kan tilfredsstilles med hensyn til lavt CO2 avtrykk. Dette er jo den spennende utfordringen BAE-næringen står overfor og må gripe fatt i.

Kl. 13:20

Pause

Kl: 13:40

Ombruk av byggevarer – Hva er lov og hva er ikke?

Karoline Røvik Zeiner og Heidi Moestue Sannes, advokater fra Dalan advokatfirma, vil fortelle hva regelverket sier om ombruk av byggevarer. Hvordan skal ønske om gjenbruk håndteres. Hvordan skal tiltakshaver/entreprenør gå frem når ombruk er alternativet som ønskes. Og hvilke støtteordninger gjelder på området?

Kl. 14:00

Pause

Kl: 14:20

Bygg og eiendom anno år 2035

Hvordan bygger og drifter vi et bygg i 2035? Gunnar Hernborg, prosjektsjef i GC Rieber Eiendom AS, ser bakover på den utviklingen som har vært, for å kunne se inn i krystallkulen og spå fremtiden i bygg og eiendomsbransjen. Hva blir den nye normalen i fremtidens bygg- og eiendomsbransje i fremtiden?

Kl: 14:55

Motivasjonsforedrag – Bygg prestasjonskultur!

Kåre Ingebrigtsen, sportsjef i Åsane, deler hvordan vi tar det beste fra idretten til vår arbeidsplass. Hvordan bygge prestasjonskultur på dagens arbeidsplass? Kåre tar med seg erfaringene fra en innholdsrik karriere, som norsk fotballeder, fotballtrener og tidligere fotballspiller, og deler de på fagdagen.

Kl: 15:25

Fagprogram avsluttes

Kl. 15:40

Pause

Kl: 16:00

Gin- og akevittsmaking med Nine Sisters fra Fedje

Nine Sisters kommer til by’n for å gi oss en fantastisk smaksopplevelse. Vi får høre litt om historien og produksjonen ute i havgapet på Fedje. Disse flotte produktene skal vi også få smake på, både gin og akevitt. Vi gleder oss!

Kl: 18:00

Programmet er ferdig

GDPR - Fagdagen 2022

Ved påmelding må du oppgi navn, kontaktinformasjon og arbeidsgiver.
Personopplysningene vi får inn blir kun benyttet til å administrere fagdagen.
Opplysningene beholdes og vil kun bli benyttet for fakturering og historikk

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.

Ved påmelding må du oppgi navn, kontaktinformasjon og arbeidsgiver. Personopplysningene vi får inn blir kun benyttet til å administrere fagdagen. Opplysningene beholdes og vil kun bli benyttet for fakturering og historikk.